Kontorrengøring – høj kvalitet og god service

Her får i en skræddersyet service der passer til budgettet

Vi gør kontorrengøring til en god oplevelse

Rengøring der kan ses og mærkes
Et godt indeklima på kontoret har afgørende betydning, når der skal skabes en velfungerende arbejdsplads. Rene lokaler er med til at få hverdagen til at fungere for de ansatte – derved skabes et godt og effektivt arbejdsmiljø.

God service hver gang
Søger du en pålidelig rengøringspartner, hvor dialog og en god service er vigtig – så er vi et oplagt valg. Rentech er en seriøs udbyder af professionel erhvervsrengøring. Vi tilbyder mere end 30 års erfaring i rengøringsbranchen og vil gerne være med til at sikre den bedste rengøring hos jer – og fordi vi mener at et sundt indeklima skaber velvære.

Få en service som i ønsker det
Vi hjælper gerne med rengøringsservice i jeres virksomhed, i det omfang i ønsker og har behov for. Vi sørger for at en regelmæssig kontorrengøring er alle pengene værd. Vi har know-how til at tilbyde høj kvalitet og god service.

Vi mener at et godt samarbejde – starter med en god dialog – Kontakt os med det samme på vores chat her på siden, via telefon 7120 0036 eller vores formular for en uforpligtende snak om jeres rengøring.

Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres kontorrengøring:

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem - Læs vores betingelser her

Kontorrengøring

God og effektiv rengøring

Vinduespolering

Rene vinduer er et must

Vi udfører rengøringsservice i Aarhus, Esbjerg, Vejle, Fredericia, Kolding og Odense

Få rabat med vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedbrevet og få udvalgte informationer og interessante opdateringer fra vores verden.

Nyhedsbrevet udkommer når vi har noget at fortælle og kan til enhver tid afmeldes.

BEMÆRK:
Er du modtager af vores nyhedsbrev og den virksomhed du repræsenterer, samtidig tegner en aftale om erhvervs- og kontorrengøring - giver vi 5% rabat på aftalen, den første måned.

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet på unsubscripe-linket, der følger i bunden af hvert nyhedsmail.

God service finder du på telefon 7120 0036

Kontakt:
Rentech Rengøring
c/o Zetup Kommunikation

Havnegade 29A 
7100 Vejle
Telefon: 7120 0036

CVR nr. 29570094