Erhvervs- og Kontorrengøring i Vejle

God service hver gang – Skræddersyet og tilpasset jeres budget

Vi tilbyder seriøs kontorrengøring i Vejle

Skal i bruge en effektiv leverandør af kontorrengøring – hvor dialog og en mærkbar service er vigtig – Så er vi et oplagt emne.

En effektiv rengøring af virksomhedens lokaler er altid med til at skabe en god arbejdsplads. En regelmæssig rengøring signalere at der er styr på tingene og en høj standard overfor kunder og ansatte.

Vi er innovative og loyale

Rentech tilbyder seriøs kontorrengøring i Vejle. Vi er eksperter på området og i at yde en god service. Samtidig er vi nytænkende, fleksible og går højt op i den service der er aftalt.

Kvalitetssikring er vigtig for kunden og os

Rentech Erhvervsrengøring er en innovativ og kvalitetsbevidst virksomhed hvor dialog og god service er vigtig. Vi vil gerne være blandt de bedste og i et samarbejde med os, betragtes i ikke kun som en kunde, men som en værdifuld samarbejdspartner, som skal plejes med det bedste. Læs mere om vores kvalitetssikring i menuen.

Kontakt os i dag
Start et godt samarbejde med en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov. Vi kommer gerne forbi til en god kop kaffe i en effektiv tone. Ring på 7111 3500 eller brug formularen.

Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres kontorrengøring:

Kontorrengøring

God og effektiv rengøring

Vinduespolering

Rene vinduer er et must

Kontorrengøring i høj kvalitet og med en god service

Få rabat med vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedbrevet og få udvalgte informationer og interessante opdateringer fra vores verden.

Nyhedsbrevet udkommer når vi har noget at fortælle og kan til enhver tid afmeldes.

BEMÆRK:
Er du modtager af vores nyhedsbrev og den virksomhed du repræsenterer, samtidig tegner en aftale om erhvervs- og kontorrengøring - giver vi 5% rabat på aftalen, den første måned.

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet på unsubscripe-linket, der følger i bunden af hvert nyhedsmail.

God service finder du på telefon 7120 0036

Kontakt:
Rentech Rengøring
c/o Zetup Kommunikation

Havnegade 29A 
7100 Vejle
Telefon: 7120 0036

CVR nr. 29570094