Kvalitetssikring af vores service

Hos os får i en skræddersyet aftale der passer til budgettet

Vi laver kvalitetssikring for kundens og vores skyld

Den vigtig faktor for vores samarbejde
Vi laver løbende kvalitetssikring af vores medarbejdere og det arbejde vi udfører for kunden. Det giver ekstra tryghed for begge parter og på den måde kan det ses, om alle aftaler bliver overholdt.
Vores rengøringspersonale er yderst professionelle og er altid er klar til at yde en ekstra indsats. Derfor kan kunden regne med en effektiv og stabil service – og hvor alle opgaver bliver udført til tiden.

God service med servicetjek
Vi tilpasser vores rengøring til virksomheden og samtidig udfører vores medarbejdere servicetjek af de områder, hvor de gør rent, og noterer forholdene, så du og dine medarbejdere altid er informeret om, hvilken stand lokalerne er i. Med sådan en sikring har kunden altid en servicemedarbejder der holder øje med, at alt er i orden, samtidig med at kundens ansatte kan færdes i rene og behagelige omgivelser. Vi opdager ofte små fejl og mangler før personalet.

Vigtigst af alt er en glad kunde
Glade og tilfredse kunder er det vigtigste for os, og derfor laver vi altid klare aftaler og holder dem. Vi sørger for, at der er 100% enighed om de opgaver, som skal løses, inden vi går i gang. Kvaliteten i vores arbejde sikrer vi med vores inspektør. Vi tilrettelægger opgaverne og arbejdsplanen ud fra kundens ønsker og behov, så i er sikker på at få den optimale løsning til din virksomhed.

Kontakt os for en uforpligtende rengøringssnak:

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem - Læs vores betingelser her

Kontorrengøring
God og effektiv rengøring
Vinduespolering
Rene vinduer er et must

Oplev vores service i Aarhus, Esbjerg, Vejle, Fredericia, Kolding og Odense

Få rabat med vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedbrevet og få udvalgte informationer og interessante opdateringer fra vores verden.

Nyhedsbrevet udkommer når vi har noget at fortælle og kan til enhver tid afmeldes.

BEMÆRK:
Er du modtager af vores nyhedsbrev og den virksomhed du repræsenterer, samtidig tegner en aftale om erhvervs- og kontorrengøring - giver vi 5% rabat på aftalen, den første måned.

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet på unsubscripe-linket, der følger i bunden af hvert nyhedsmail.

God service finder du på telefon 7120 0036

Kontakt:
Rentech Rengøring
c/o Zetup Kommunikation

Havnegade 29A 
7100 Vejle
Telefon: 7120 0036

CVR nr. 29570094