Om RenTech Erhvervsrengøring

Her får i en skræddersyet service der passer til budgettet

Det handler om erfaring og god service

Vores kunder får den bedste opmærksomhed..
RenTech er en familiedrevet virksomhed med base i Vejle. Vi har mere end 30 års erfaring i stabil kontorrengøring og servicering af virksomheder i alle størrelser.

Loyalitet og gode arbejdsvilkår
Vi prioriterer altid vore medarbejders arbejdsvilkår meget højt. Da vi kun gennem gode og stabile ansættelsesforhold kan give vore kunder den kvalitetsrengøring og gode service som vi ønsker.

Alle medarbejdere i Rentech Erhvervsrengøring bliver internt uddannet i at levere miljøvenlig rengøring og yde en optimal service.

Udover at vores personale er yderst professionelle på hver deres område, er de altid klar til at yde en ekstra indsats – det sætter vi pris på og honorer dem altid for deres gode service. Det er med til at holde på et loyalt og trofast personale.

Aftalt kvalitet
Vi arbejder altid for at sikre overensstemmelse mellem den aftalte, den forventede og den leverede rengøring. Det opnår vi ved en effektiv kvalitetskontrol – Det omfatter eksempelvis egenkontrol og hyppigt driftslederbesøg hos kunderne.

Vi vil gerne kunne tilbyde vores kunder den bedst mulige service. Derfor følger vi konstant med i hvad der sker i branchen – både på den rene og den tekniske del.

Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres kontorrengøring:

Kontorrengøring

God og effektiv rengøring

Vinduespolering

Rene vinduer er et must

Vi udfører rengøringsservice i Aarhus, Esbjerg, Vejle, Fredericia, Kolding og Odense

Få rabat med vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedbrevet og få udvalgte informationer og interessante opdateringer fra vores verden.

Nyhedsbrevet udkommer når vi har noget at fortælle og kan til enhver tid afmeldes.

BEMÆRK:
Er du modtager af vores nyhedsbrev og den virksomhed du repræsenterer, samtidig tegner en aftale om erhvervs- og kontorrengøring - giver vi 5% rabat på aftalen, den første måned.

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet på unsubscripe-linket, der følger i bunden af hvert nyhedsmail.

God service finder du på telefon 7120 0036

Kontakt:
Rentech Rengøring
c/o Zetup Kommunikation

Havnegade 29A 
7100 Vejle
Telefon: 7120 0036

CVR nr. 29570094