VINDUESPOLERING – PRIVAT OG ERHVERV

Hos os får i skinnende rene vinduer – til aftalt tid

Vinduespolering skaber lys og luft

Rene vinduer er et must
Som det er med rene lokaler, så sender rene vinduer også et godt signal – og skaber lys og luft. Vores afdeling med vinduespolering pudser alle typer glas og vinduer, uanset antal og placering.

Vi lægger stor vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde. Vi overholder vores aftalte intervaller, giver en super service og efterlader et skinnende resultat uden striber.

Få pæne og rene vinduer
Vores erfarne vinduespudsere pudser regelmæssigt i hele midt- og sønderjylland samt på Fyn. Vi pudser alle slags vinduer og har mere end 15 års erfaring med god og stabil vinduespoleringsservice.

Søger du en vinduespudser – så er vi et oplagt valg. Vi kommer gerne i jeres virksomhed eller private hjem med skinnende rene vinduer og til en absolut konkurrencedygtig og fast pris.

Kontakt os for en uforpligtende snak om vinduespolering

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem - Læs vores betingelser her

Kontorrengøring
God og effektiv rengøring
Vinduespolering
Rene vinduer er et must
Oplev vores service i Aarhus, Esbjerg, Vejle, Fredericia, Kolding og Odense

Få rabat med vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedbrevet og få udvalgte informationer og interessante opdateringer fra vores verden.

Nyhedsbrevet udkommer når vi har noget at fortælle og kan til enhver tid afmeldes.

BEMÆRK:
Er du modtager af vores nyhedsbrev og den virksomhed du repræsenterer, samtidig tegner en aftale om erhvervs- og kontorrengøring - giver vi 5% rabat på aftalen, den første måned.

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet på unsubscripe-linket, der følger i bunden af hvert nyhedsmail.

God service finder du på telefon 7120 0036

Kontakt:
Rentech Rengøring
c/o Zetup Kommunikation

Havnegade 29A 
7100 Vejle
Telefon: 7120 0036

CVR nr. 29570094